Cheese

Cheese is een wietsoort dat oorspronkelijk gekweekt wordt in London. Deze dominante Indica soort is een kruising van Skunk en Kush. Hij heeft zijn naam gekregen door de smaak met zijn vele aroma. In Amerika is de cheese zeer geliefd door zijn volle smaak. Buiten dat de smaak zo sterk en vol is werkt de Cheese ook goed bij het verlichten van misselijkheid, het verstrekken van pijn en het helpen bij slapeloosheid.

Cone

Een cone is een voor gedraaide joint zonder inhoud. De cone is voor de mensen die niet willen of niet kunnen draaien. De cone bevat vloei en een filter en zijn van dezelfde grondstoffen gemaakt als de normale vloei en tip. De cone hoef je enkel te vullen.

cbd1

CBD

Cannabidiol, oftewel CBD, is de één na meest voorkomende cannabinoïde in marihuana. Deze stof heeft goede toepassingsmogelijkheden op het gebied van de geneeskunde en is het bestanddeel dat door medicinale gebruikers zo gewild is.

Lees meer...

Cannabis verslaving

Het is belangrijk om een onderscheid te maken tussen de symptomen van recreatief blowen en de symptomen van een wietverslaving. Hoewel veel recreatief gebruikers geen verslavingsprobleem hebben is de stap naar verslaving klein. Hier leggen we uit hoe vaak blowen kan leiden tot een cannabisverslaving.

Lees meer...

canna

Cannabis

Cannabis is afgeleid van de cannabis plant (cannabis sativa). Deze plant groeit voornamelijk in tropische en gematigde gebieden van de wereld. De cannabis plant kan in bijna elk klimaat groeien en wordt steeds meer geteeld door middel van indoor technologie.

Lees meer...

Cannabinoïden

Cannabinoïden zijn actieve stoffen in cannabis die voor het softdrugs -achtige gevoel zorgen door het hele lichaam, waaronder het centrale zenuwstelsel en het immuum-systeem.

Lees meer...

Kies je taal