ExpoGrow 2017

Expogrow 2017

De dagen van Expogrow 2017 zijn aangekondigt, dus Stoned.nl kan zich weer opmaken voor een paar mooie memorabele September dagen.

Dit jaar zullen de deuren van het beursterrein Ficoba weer open gaan voor de bezoekers van Expogrow 2017. Ook dit jaar zijn er weer verschillende activiteiten, bezienswaardigheden en er worden natuurlijk weer nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd! Expogrow is uitgegroeid tot één van de belangrijkste cannabis exposities in Europa, dit heeft Expogrow kunnen bereiken door meer aandacht te geven aan de onderneming zelf.

Expogrow is de enige B2B beurs in Europa (Business to Business). Dit deel van het driedaagse evenement is op vrijdag ochtend van 09:30-14:00 en is uitsluitend voor exposanten en professionals op dit gebied. De deuren zullen dus na 14:00 open gaan voor het grote publiek.

Tijdens de vijf voorafgaande edities is de organisatie van Expogrow erachter gekomen dat commerciële cannabis beurzen van groot belang zijn voor de cannabis industrie. Met name voor beginnende en kleine ondernemingen, want zij kunnen op deze manier makkelijk kennis op doen van de markt waarin zij zich bevinden, het niveau van de concurrentie bestuderen en internationaal hun netwerk uitbreiden. Dit is dan ook de reden waarom meer dan 80% van de exposanten terug komen!

Wat overblijft is de motto van Expogrow: “Veel meer dan een Cannabis Fair”. Met aanvulling van de Professionele Cannabis Universum, de gastheren van VI Internationaal Sociale Cannabis Forum, Het muziek festival en de uitreiking van de VI Cannabis Cup.

Kies je taal