puffpuff

Puff Puff Pass

is een veel voorkomend spel in de stonerscene. Het gaat als volgt: Je gaat met je mede rokers in een cirkel zitten, daarna legt iedereen 5,- in en laat je het rookwaar rond gaan. Na elke puff zeg je Puff Puff Pass, de gene die als laatst overblijft wint en krijgt de totale inzet.

mushroom

Psilocybin Mushroom

Ook wel bekend als psychedelisch mushroom (paddenstoel), de verzamelnaam hiervan is ‘paddo’. Deze paddenstoel staat bekend om zijn hallucinogenen en psychedelische werkingen. De werkingen worden al sinds de oudheid gewaardeerd. Deze natuurlijke drug wordt niet alleen gebruikt voor genotmiddel, maar het wordt ook gebruik voor spirituele ingevingen en om filosofische inzichten te verwerven.

Lees meer...

Project 1012

Met Project 1012 wil de gemeente Amsterdam in het postcodegebied 1012 de criminele infrastructuur doorbreken, het verminderen van de omvang en concentratie van economisch laagwaardige en overlast gevende functies. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders het unieke karakter van het gebied herstellen, transformeren.

Lees meer...

pool

Pooltafel

Een pooltable is een tafel die gebruikt wordt voor het amusementssport ‘poolen’. Een pooltafel is een rechthoekige tafel, die aan elke zijde 3 gaten gaten. De 6 gaten verdeeld over de zijde van de tafel zijn bedoeld als doelwit. Het spel kan gespeeld worden met 2 of vier spelers, zodra je met 4 spelers speelt betekend het dat je een team van 2 vormt.

Lees meer...

pesticide

Pesticide

Pesticide is een chemische stof die er voor zorgt dat plantenziektes en schadelijke insecten wegblijven of gedood worden. Pesticiden wordt soms ook gebruikt voor de wietteelt. De pesticiden zorgt ervoor dat het proces versnelt wordt.

pacman

Pacman

Pacman is één van de oudste klassieke computerspellen. Dit spelletje valt ook onder de genre Arcade games. Deze game wordt over het algemeen gespeeld in kantines, cafés of snackbars. Bij het spel moet je als een gele mond ‘Pacman’ door het veld heen razen en alle munten en fruit icoontjes op eten. Je kan natuurlijk ook af gaan, dit gebeurd als een ander mondje in het spel jou te pakken krijgt.

Kies je taal