Funny People

Europe · The Netherlands · Noord-Holland · Amsterdam · Noord · tt vasumweg 4c, Amsterdam

Details

Funny People

Coffeeshop Funny People was een lokale coffeeshop die in het hart van Amsterdam zat. De coffeeshop zat op het wallengebied aan de Nieuwe Brugsteeg. Doordat de gemeente met het 1012 project kwam werd een groot deel van de coffeeshops in postcode gebied 1012 gesloten. Volgens de gemeente zorgde de coffeeshops voor nare figuren en een crimineel infrastructuur op het wallengebied.

Vele coffeeshops hebben na dit project een grote tegenslag gekregen en moesten hierdoor naar andere alternatieven zoeken. Funny People kan gelukkig rustig ademen, want zij hebben sinds februari 2015 een nieuwe vestiging gekregen in Amsterdam Noord aan de TT Vasumweg. De oude plek aan de Nieuwe Brugsteeg is omgetoverd tot een sfeervolle lunchroom met een breed assortiment .

De nieuwe coffeeshop Funny People is een moderne en frisse zaak aan het haven gebied van Amsterdam Noord. Als je de zaak binnenloopt krijg je door het stijger hout direct het gevoel alsof je in een haven café zit. De uitstraling zowel binnen als buiten is fris en aangenaam. Hoewel de coffeeshop niet al te groot is, is het goed ingericht. Voor de mensen die van het frisse haven gevoel willen genieten en hun jointje ter plekke willen roken kunnen door de deur heen naar de chill/rookruimte, maar voor de mensen die alleen snel hun blowtje willen halen is de take away service een paar stappen verwijderd van de deur.

-------------------------------------------------

Aanbevolen:

Sativa: Amnesia Haze (p/g €9,-)

Indica: White Widow (p/g €8,-)

Hasj: Pollem (p/g €4,-)

Er worden hier geen eatibles verkocht

--------------------------------------------------

Tags:

Key Info

Noord-Holland
0203621377
Funnypeople Coffeeshop
10:00
22:00
10:00
10:00
22:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00

Features

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

I accept the Terms and Conditions

Producten

Locatie: Europe, The Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam, Noord

Contact Funny People

Kies je taal